Članci

Ako biste hteli da znate više o dizajnu web sajtova, optimizaciji za Google i druge pretraživače, online marketingu i jos ponečemu onda ste na pravom mestu jer ovde vam predstavljamo zbirku kvalitetnih tekstova čiji su autori članovi našeg tima i drugi znameniti profesionalci, što iz Srbije što iz ostatka poznate Vaseljene. Trudićemo se da barem jednom nedeljno dodamo neki novi članak. Ukoliko imate neki svoj tekst za koji mislite da mu je mesto ovde, pošaljite nam ga putem kontakt forme zajedno sa svojim podacima i ukoliko zadovoljava naše kriterijume mi ćemo ga ovde objaviti.

Novi Google search indeks "Caffeine" - New Google Search Index "Caffeine" »

Autor: Greenfish Team, 2010
Novi Google algoritam je napokon tu. Za one koji ne znaju tačno o čemu se radi evo brzog prelaza.
Ceo tekst »

Kako izabrati odgovarajuću Web Dizajn firmu »

Autor: Darko Krsmanović, 2008
Odlučili ste da vam treba web sajt, sada vam je samo potreban web dizajner (web dizajn firma) koji će zadovoljiti vaše zahteve.
Ceo tekst »

Making Your Living in Microstock Photography »

Autor: Slađan Lukić, 2007
The Difference Between Micro and Macro Stock Photography

An absolute beginner in stock photography should first learn to differentiate two types of stock photography - microstock and macrostock.
Ceo tekst »

Upotreba META tagova »

Autor: Darko Krsmanović, 2005
Ukoliko mislite da će vam poznavanje i upotreba meta tagova omogućiti visoko pozicioniranje u pretraživačima, vreme je da vam neko kaže da ste u zabludi.
Ceo tekst »

Šta se od optimizacije može očekivati »

Autor: Darko Krsmanović, 2005
Klijenti često imaju nerealnu predstavu šta da očekuju kada im se optimizuje sajt, ili jednostavno ne znaju šta da očekuju kasnije. Uopšte govoreći, sajtovi mogu da se rangiraju visoko samo za relativno mali skup pažljivo odabranih fraza.
Ceo tekst »

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta