Grafički dizajn

U moru reklamnih poruka koje nas svakodnevno obasipaju sa svih strana neophodno je biti originalan, zagolicati maštu posmatrača, koristiti tradicionalno dobre metode obogaćene uvek svežim i originalnim inovacijama. Hiljade uložene u bilborde po celom gradu su bačen novac ako taj bilbord ne prenosi pravu poruku... Sigurno Vam pada na pamet barem jedan bilbord koji Vas je ubedio da ne kupujete proizvod koji se reklamira.

Za naše web dizajn klijente nudimo i usluge dizajna vizit-karti, brošura, kataloga, oglasa, bilborda, plakata, flajera, nalepnica, memoranduma, faktura... Jel ima nešto da nismo nabrojali?

Primere našeg grafickog dizajna možete videti u našem portfoliu grafičkog dizajna, a za više informacija nas kontaktirajte putem kontakt formulara ili pozovite 011.425.35.48.

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta