Web Dizajn

Kada je u pitanju dizajn Internet sajtova, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Budući da već godinama uspešno radimo web dizajn za američke klijente, uvek insistiramo da zapadni način poslovanja i rigorozne standarde kvaliteta primenjujemo i ovde.

Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Vrlo bitna činjenica za mnoge naše postojeće klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan krajnji rezultat. Mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna i programiranja sajta pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprekorno funkcioniše.

Sajtove koje smo kreirali možete pogledati u našem web dizajn portfoliu.

Kao prvi korak u izradi Vašeg novog sajta, zatražite inicijalnu procenu projekta tako što ćete popuniti ovaj formular. Ili, ako ste ljubitelj telefonske komunikacije, pozovite nas na 011.425.35.48.


Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta