Preporuke

Profesionalno, odgovorno, kvalitetno, kreativno....

Vesna Jeličić,
Ekonomski institut
www.ecinst.org.rs

"Greenfish je svojim profesionalnim odnosom tokom godina saradnje postao naš partner na koga možemo da se oslonimo povodom različitih pitanja iz oblasti web dizajna i optimizacije. Usluga koju pružaju je efikasna, prilagodljivi su i kada smo preterano zahtevni i imaju izuzetan smisao za humor! "

Gordana Berger
Action Management Consulting
www.amc.rs

"Apsolutno smo zadovoljni Vašom uslugom, saradnjom i odnosom prema poslu. "

dr Igor Boljbuh
www.addictiontreatmenteurope.com

"Rad sa Greenfish timom podrazumeva profesionalni odnos prema klijentu i poslu, vrhunski dizajn i performance rešenja, kratko vreme izrade rešenja uz potpunu kontrolu nad tokom projekta u svim njegovim aspektima. Kao rezultat dobijete rešenje koje pomera granice Vaših očekivanja."

Bojan Ćirić

"Saradnja sa Greenfish-om mi  u potpunosti pričinjava zadovoljstsvo, jer njihovo strpljenje da saslušaju moje želje, daju kvalitetne i kreativne predloge, i ispoštuju u svemu dogovore, predstavlja pravo osveženje. Naša saradnja je počela obazrivo, a sada mogu da kažem da se u potpunosti oslanjam na fenomenalan tim ljudi koji pokazuju veliku dozu razumevanja i entuzijazma  U svemu su se pokazali kao profesionalci koji su za svaku preporuku."

Dimitrije Gaon, dipl. inž. građ.
Wiga Project Group

"Mnogobrojni klijenti, kako domaći tako i strani, isticali su kako imamo zaista lepu web stranicu."

Zoran V. Radović,
Radovic & Ratkovic Attorneys at Law
www.rrattorneys.com

"Zadovoljni smo obavljenim poslom i bićemo slobodni da vam se obratimo kada nam sledeći put budete potrebni."

Slobodan Rosandić, Direktor IT-a,
GPS Plus

"Odličan je sajt, prost, pregledan - baš ono što nam je trebalo…"

Aleksandar Pavkov,
Udruženje za Celijakiju Srbije

"Kontaktirali smo Greenfish u vezi sa redizajnom našeg sajta i preuzimanja web hosting-a. U veoma kratkom roku pokazali su profesionalnost, kvalitet i odnos prema klijentu na kakav još nismo naišli na srpskom tržištu. Sa zadovoljstvom ih preporučujemo svima koji traže kvalitetna web i dizajnerska rešenja. "

Srđan Janićijević,
Komon Sens

"I do really have to tell you, that you and your staff have done a magnificent job on the mechanics (and design) on the site. The more I go on it, the better it gets."

Paul Golub,
Dr.Strap

"Guys, Your speed and attention to detail on this project so far truly warms my heart! "

Derek Vanderpool, President,
List It, Inc.

"We personally want to thank you for the wonderful website and assistance you have provided us. Singles Depot is going to look excellent and it is mostly because of your design. Till this day, we have yet to come across a website company with design talent like your self. From your design methods, business ethics, to your choice of colors and shapes; you are truly one in a million."

Singles Depot Team

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta