Optimizacija sajtova za pretraživače Google, Yahoo, MSN

Google je, kao što znate, već godinama jedini zaista bitan Internet pretraživač. To praktično znači da oko 80% svih korisnika Interneta pronalaze ono što im treba na Google-u. Sajtovi koji imaju tu sreću da se visoko rangiraju na ovom pretraživaču dobijaju, zahvaljujući tome ogromne količine kvalitetnog saobraćaja.

Stoga, ako imate online prodavnicu proizvoda ili usluga ili jednostavno želite da popularizujete svoj sajt, optimizacija za Google i ostale pretraživače kao što su: Yahoo, Bing (bivši MSN) je bez sumnje najpametniji način da potrošite marketing budžet.

Ukoliko želite malo više da saznate o samoj optimizaciji, ovde možete pronaći nekoliko naših članaka o tome: članci o optimizaciji

Primere sajtova koje smo uspešno optimizovali i koji se konstantno visoko rangiraju na Google-u možete videti u našem portfoliu optimizacije a za više informacija nas kontaktirajte putem kontakt formulara ili pozovite 011.425.35.48.

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta