Logo Dizajn

Prvi utisak je često i jedini bitan. A jedna od stvari koje će kod Vaših budućih poslovnih partnera formirati taj utisak jeste upravo Vaš logo.

Srbija je dugo bila tržište na kome je važilo pravilo "što bezličnije to bolje", a vizuelni identiteti firmi su se osmišljavali u hodu jer to i "nije neka mudrost". Ipak, u trendu otvaranja prema zapadu i prihvatanja principa modernog tržišnog poslovanja, izgled Vašeg logotipa, vizit-karte ili ambalaže proizvoda je najčešće odlučujući, pogotovo ako Vaš proizvod treba da stoji na polici pored poznatih svetskih brendova.

Primere našeg logo dizajna možete videti u našem logo dizajn portfoliu,a za više informacija kontaktirajte nas putem kontakt formulara ili pozovite 011.425.35.48.

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta