Naši omiljeni sajtovi

Ovde se nalazi naša mala zbirka sajtova koji su iz nekog razloga nama značajni: to su sajtovi koji nam koriste u poslu ili u privatnom životu, koji su zanimljivi, lepi, koje svakodnevno posećujemo, bez kojih ne možemo i ne želimo... ;) Naravno izbacili smo one koje krišom posećujemo - nećemo baš sve da se zna :))))

Zanimljivo je to što je ova lista podeljena sekcije (Dušanova, Mikijeva, Slađanova i Đurina), tako da je svako od nas dao neki deo sebe kroz svoje linkove...Nadamo se da ćemo imati dovoljno slobodnog vremena da osvežavamo sekcije, dodajemo nove linkove ali obzirom na količinu posla, to verovatno neće biti često tako da se izvinjavamo ukoliko neki link ne bude radio. Molimo vas da nam javite (email) bilo kakve greške, hvala.

Miki je naš glavni programer. Ovo je njegova cenjena sekcija.
Slađan je naš dizajner. Ovo su njegovi linkovi.
Dušan je flash i web dizajner, ovo su njegovi linkovi.
Đjura je krivac za ove sekcije ;) Ovo su njegovi linkovi.

Kako poceti. Prvi koraci ka novom web sajtu

Da bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite ovaj online formular i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno. Pritom, pitanja na koja ovde treba da odgovorite, pomoći će i Vama da preciznije formirate zahteve i lakše nam ih prenesete.

Formular za inicijalnu procenu izrade sajta